Jobba hos oss

Trendmark söker en erfaren projektledare av webprojekt och e-handel och som dessutom kan vara vår digitala marknadsförare.
Vill du bli en i vårt marknadsteam och vara med och bygga upp denna nya roll?

Vi behöver stärka upp vår marknadsavdelning och söker nu en person med projektledaregenskaper och erfarenhet av webprojekt. Då vi är ett litet team så ser vi gärna att du har driv och är en riktig ”doer”. Tjänsten är ett vikariat men för rätt person finns goda chanser till förlängning och att sätta prägel på en ny roll i det växande marknadsteamet.

Om oss
Trendmark representerar och marknadsför noga utvalda och starka varumärken inom kläder, skor och accessoarer. I vår varumärkesportfölj har vi bland annat Sebago, Musto och Allen Edmonds. Vi är idag ca 30 anställda med huvudkontor och lager i Billdal söder om Göteborg och försäljningskontor i Stockholm, Köpenhamn och Helsingfors. www.trendmark.se

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du arbeta både med projektledning av olika marknadsaktiviteter och webprojekt med både B2B och B2C fokus. Det krävs ett strukturerat arbetssätt och egen initiativförmåga.
Du kommer vara navet i all marknadsföring, planering, styrning och implementering av aktiviteter.
Du kommer att ha fokus på att driva trafik och försäljning på webben, jobba med digital kommunikation och e-handelsplattformar och kommer använda dig av Adwords, SEO och Analytics.

Tjänsten innefattar även externa kontakter med contentbyrå, tryckleverantörer och medieval och annonsbokning. Du kommer även ha kontakt med våra återförsäljare och underlätta deras marknadsföring av våra produkter.

Din profil
Vi söker en social, ambitiös och driven person som tycker om att ta ansvar och ser till att laget lyckas.
Du är bra på att strukturera upp vardagen och som person är du social och kommunikativ. Du är vidare prestigelös och kavlar upp ärmarna om så behövs. Har du en kommersiell ådra ihop med den analytiska är det meriterande.

Dina kvalifikationer
• Du skall ha jobbat med marknadsföring ett par år och gärna ha utbildning inom marknadsföring, kommunikation el. liknande
• Viktigt att du har några års erfarenhet eller stort intresse av att jobba med webb, e-handel och digital kommunikation och digitala medier
• Goda kunskaper inom SEO/Adwords/Google Analytics
• Arbetar dagligen i Office-paketet
• Flytande i svenska och engelska – muntligen och skrift
• Meriterande om du är en duktig skribent

Övrigt
Tjänsten är ett vikariat på 15 månader med önskad uppstart i juni och med goda chanser till förlängning för rätt person. Tjänsten är på heltid med placering på vårt huvudkontor i Billdal söder om Göteborg.

Om du vill bli en del av vårt team, välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är den 2 maj men ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Mejla din ansökan med CV och personligt brev till work@trendmark.se

Kontaktperson på Trendmark: Charlotte Lundström charlotte.lundstrom@trendmark.se 031-91 50 81
Rekrytering sker i samarbete med Marie Ottander på Ottander Consulting.